Header 3

Een huis kopen

Op zoek naar een nieuw huis? In de huidige tijd is het kopen van een huis moeilijker dan het verkopen ervan. Wie een huis wil kopen, begint aan een spannend proces. Hierbij zou je wel wat deskundige begeleiding en advies kunnen gebruiken.

Bij het kopen van een huis is het op de eerste plaats belangrijk dat je je er thuis voelt, maar ook de rekensom en de juridische aspecten moeten kloppen, om tot het juiste advies te komen. Zaken waar je misschien nog helemaal niet aan hebt gedacht, pakken wij graag voor je op!

Met onze marktkennis en ons uitgebreide netwerk zijn wij als eerste op de hoogte van nieuw en betrouwbaar aanbod. Daarnaast zullen wij je o.a. professioneel begeleiden tijdens de bezichtiging van het huis, helpen wij je graag om ‘door een huis heen te kijken’, adviseren en helpen bij de onderhandeling en het doen van een bieding. Allemaal zaken waar ervaring en deskundigheid van een NVM-makelaar handig zijn.

LinQ Makelaardij staat voor je klaar! Met een klein en betrokken team gaan wij graag de uitdaging aan, opzoek naar een huis dat wij tot jou thuis kunnen maken! Zullen we een afspraak maken?

Afspraak maken