background

Nieuwbouw

Wat maakt LinQ tot een sterke adviespartner voor nieuwbouwprojecten? Voor (her)ontwikkeling van één of meerdere woningen denken wij graag mee. Strategieën bedenken en kansen pakken, dat is waar wij goed in zijn!

Omdat wij de markt kennen en weten hoe mensen willen wonen, brengen wij de vraag en het aanbod dichterbij elkaar. Wij kunnen geen toekomst voorspellen, maar op basis van onze kennis en ervaring in het vastgoed kunnen wij hier wel een beeld van vormen.

Wij zijn graag van de tekentafel tot de oplevering betrokken bij een nieuwbouw of transformatieproject. Zo blijven wij op de hoogte van wat onze opdrachtgever drijft en adviseren wij door onze kennis en expertise, waar de markt om vraagt. Samen met creatieve marketing gaan wij voor maximale resultaat!

Ons doel? Een waardevast en toekomstbestendige relatie met onze opdrachtgevers. Gaan wij met elkaar aan de slag?

Neem contact op

Aanbod

Florin
Florin
Florin
Florin

VILLA FLORIN | PARKSTRAAT VELP

Acht luxe en comfortabele appartementen in een elegante villa, met een centrale binnentuin exclusief voor bewoners. Een uniek project aan de rand van het gezellig centrum.

“In villa Florin, komen de goede dingen van het leven samen"
8 luxe appartementen Vanaf circa 184m² tot 224m² Royale balkons van circa 30m² tot 54m² Van € 1.250.000,— tot € 1.500.000,— v.o.n.
hollandhuis
Meer informatie
Veda
Veda

VILLA VEDA | AMALIALAAN BAARN

Luxueus wonen in vorstelijk Baarn. De appartementen zijn allemaal gelijkvloers en variëren van 2-kamerappartementen van ongeveer 63 m2 tot riante 3-kamerappartementen – een met zelfs ruim 125 m2 woonoppervlak. Elk appartement heeft een eigen volwaardige buitenruimte in de vorm van een ruim balkon of terras, een berging op de begane grond en een parkeerplaats op het buitenterrein.

“Stap binnen in Villa Veda, een modern-chic appartementengebouw aan de Amalialaan in Baarn. Zie jij jezelf al genieten van de luxueuze sfeer die dit schitterende complex omhult?"
18 luxe appartementen Vanaf circa 63m² tot 125m² Met een volwaardige buitenruimte en eigen parkeerplaats Van € 390.000,— tot € 900.000,— v.o.n.
hollandhuis
Meer informatie

Meer informatie?