background

Nieuwbouw

Wat maakt LinQ tot een sterke adviespartner voor nieuwbouwprojecten? Voor (her)ontwikkeling van één of meerdere woningen denken wij graag mee. Strategieën bedenken en kansen pakken, dat is waar wij goed in zijn!

Omdat wij de markt kennen en weten hoe mensen willen wonen, brengen wij de vraag en het aanbod dichterbij elkaar. Wij kunnen geen toekomst voorspellen, maar op basis van onze kennis en ervaring in het vastgoed kunnen wij hier wel een beeld van vormen.

Wij zijn graag van de tekentafel tot de oplevering betrokken bij een nieuwbouw of transformatieproject. Zo blijven wij op de hoogte van wat onze opdrachtgever drijft en adviseren wij door onze kennis en expertise, waar de markt om vraagt. Samen met creatieve marketing gaan wij voor maximale resultaat!

Ons doel? Een waardevast en toekomstbestendige relatie met onze opdrachtgevers. Gaan wij met elkaar aan de slag?

Neem contact op

Aanbod

Florin
Florin
Florin
Florin

VILLA FLORIN | PARKSTRAAT VELP

Acht luxe en comfortabele appartementen in een elegante villa, met een centrale binnentuin exclusief voor bewoners. Een uniek project aan de rand van het gezellig centrum.

“In villa Florin, komen de goede dingen van het leven samen"
8 luxe appartementen Vanaf circa 184m² tot 224m² Royale balkons van circa 30m² tot 54m² Van € 1.250.000,— tot € 1.500.000,— v.o.n.
hollandhuis
Meer informatie

Succesvol verkocht

PROJECT ERICA | BAARN

In samenwerking met Holland Huis Makelaardij hebben wij 28 eengezinswoningen nabij het centrum van Baarn succesvol mogen verkopen. Dit project wordt medio 2022 gerealiseerd, waarbij de woningen traditioneel, duurzaam en energiezuinig gebouwd zullen worden.

28 eengezinswoningen Van ca. 103m² Perceel van circa 92m² tot circa 146m² Van € 340.000 tot €410.000,— v.o.n.
Florin
Erica
Erica

Meer informatie?