Header 2

Ons team

Rivka

Rivka de Niet

NVM Register makelaar-taxateur (RMT)

Dagelijks haalt Rivka veel plezier en energie uit het samenbrengen van mensen en huizen. Met 15 jaar werkervaring binnen de makelaardij, heeft zij zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van woningmakelaardij en nieuwbouw. Hierbij zijn vakkennis, professionaliteit en een passende service voor haar opdrachtgevers onmisbaar. Met als doel een optimale begeleiding van haar opdrachtgevers in combinatie met ontzorgen en een hoge klanttevredenheid!

Rivka is lid van de Nederlandse Vereniging van makelaars (NVM) en ingeschreven in het Nederlandse Register voor Taxateurs (NRVT)

Sarah

Sarah de Paauw

Vastgoedadviseur

Met ruim 8 jaar werkervaring in de makelaardij is Sarah helemaal op haar plek en weet zij op dit gebied van de hoed en de rand. Service en klantgerichtheid staan bij haar altijd voorop! Zij is het vaste aanspreekpunt van het kantoor via telefoon en e-mail, maar is druk bezig met haar opleiding tot Kandidaat Makelaar (KRMT). Hierom kom je haar ook tegen tijdens bezichtigingen!

Anita

Anita Smink

Fotografe

Professionele fotografie en creativiteit zijn Anita Smink op het lijf geschreven. In 2011 startte zij met de basis- en vakopleiding aan de fotovakschool in Apeldoorn. Nadat zij deze studies met positief gevolg had afgerond, heeft zij de nodige ervaring opgedaan als fotografe binnen haar eigen bedrijf, Pup Photostudio. Woningen en interieur zijn haar passie. Ieder huis heeft zijn eigen karakter en sfeer, dat Anita met zorg en kwaliteit vast zal leggen voor de opdrachtgevers van LinQ makelaardij.