Header 5

Huis verkopen

Het is zover, je hebt besloten je huis te gaan verkopen of misschien de mogelijkheid hiervan te onderzoeken. Waar moet je dan beginnen? Omdat je dit niet elke dag doet kan je hier wel hulp bij gebruiken. Zoek daarom een makelaar die bij je past. Niet iedereen is hetzelfde of heeft dezelfde wensen, ieder verkooptraject is immers anders.  Daarom is het goed om in een persoonlijk gesprek te ervaren of wij bij elkaar passen en LinQ makelaardij voldoet aan de jouw wensen.

Als deze stap naar tevredenheid is gezet kunnen we samen aan de slag. Bij LinQ makelaardij krijg je te maken met een klein en betrokken team. Deskundigheid van een ervaren en enthousiaste makelaar. Goede bereikbaarheid en ondersteuning door een professionele binnendienst. En, creatieve begeleiding om jouw huis optimaal te presenteren, om het tot een thuis te laten voelen voor de potentiële kopers.

Wij begrijpen dat de verkoop je huis voor jou een spannende gebeurtenis kan zijn en zullen je in het hele verkooptraject van A tot Z helpen en adviseren over zaken waar jezelf misschien niet aan hebt gedacht. Onze opdracht is eenvoudig… Jou ontzorgen en blij maken met de verkoop van je huis! Zullen we een afspraak maken?

Afspraak maken